خرید پرینتر سه بعدی پزشکی
خرید پرینتر سه بعدی پزشکی
خرید پرینتر سه بعدی پزشکی : پرینتر سه بعدی در پزشکی و مهندسی پزشکی انقلابی پر از اتفاق خارق العاده رقم زده است. ساخت اعضای بدن در مهندسی پزشکی با چاپ سه بعدی و کاربرد های جالب دیگر چاپ سه بعدی باعث تحول و تقویت صنایع مختلف می شود و صنعت پزشکی نیز از این قاعده مستثنی نیست. مزایای بیشماری در استفاده چاپ سه بعدی در پزشکی وجود دارد که زمینه بهبود و نجات جان بیمار را فراهم می کند. کاربردهای پزشکی برای چاپ سه بعدی به سرعت در حال گسترش هستند و انتظار می رود که مراقبت های بهداشتی را متحول کند. استفاده های پزشکی برای چاپ سه بعدی ، چه واقعی و چه بالقوه ، می توانند در چند دسته گسترده قرار بگیرند .
خرید پرینتر سه بعدی پزشکی
تقریباً 13? از کل درآمد چاپ سه بعدی از صنایع پزشکی است. از پروتزهای ساخته شده تا راهنماهای جراحی ، تعداد بسیاری از کاربردهای پزشکی برای فناوری ساخت مواد افزودنی توسط پرینتر های سه بعدی در پزشکی تعجب آور است. انعطاف پذیری ارائه شده توسط تکنولوژی چاپ سه بعدی به متخصصان پزشکی این امکان را می دهد تا دستگاه ها و لوازم جان بیمار مانند پروتزها را با هزینه ای مناسب تهیه کنند. در حال حاضر صنعت پزشکی برای تولید مواد افزودنی و استفاده از پرینتر های سه بعدی در اولویت اول قرار دارند. برنامه های چاپ سه بعدی در پزشکی باعث بهبود و افزایش کیفیت زندگی افراد می شوند.
برای خرید انواع پرینتر سه بعدی از جهان سی ان سی اینجا کلیک کنید
پرینتر سه بعدی در مهندسی پزشکی
با چاپ فلزی سه بعدی ، بیشتر ابزارهای جراحی و دستگاههای پزشکی قابل چاپ به صورت سه بعدی هستند. چاپ سه بعدی در حقیقت این ابزارها را به شکلی استریل تر تولید می کند و 10 برابر کمتر از معادل ابزار فلز ضدزنگ که میسازند هزینه دارد.گوش مصنوعی میتواند برای بدشکلی گوش موسوم به میکروتیای مادرزادی (بیماران دارای گوش درونی هستند اما بخش خارجی از جمله لاله گوش رشد کامل ندارد)، بیماران مبتلا به سرطان یا تمامی افرادی که به دلیل تصادف قسمتی از گوش خارجی خود را از دست دادهاند، مورد استفاده قرار بگیرد.
پرینتر های سه بعدی در پزشکی
دانشمندان برای اولین بار در سال 2018 موفق شدند اولین قلب انسان را با استفاده از چاپگر سهبعدی و با رگ و پی انسانی شبیهسازی کنند. محققین در این پژوهش، نمونه چربی بدن یک داوطلب را به کار بردند. سپس، مواد سلولی و غیرسلولی آن را تفکیک کردند. در این آزمایش، سلولها طوری برنامهریزی شده بودند که قابلیتهای سلولهای بنیادی انسان را داشته باشند. پس از این مرحله، سلولهای بنیادی با ژل ترکیب شدند تا به سلولهای قلب یا درون رگی تبدیل شوند. در نتیجه این کار، دو نوع جوهر زیستی ابداع شد که میتوانستند از نازلهای چاپگر زیستی سه بعدی خارج شوند.
طراحی و ساخت کلیه
محققان چینی در سال 2017 توانستند نمونه مینیاتوری کلیه را با استفاده از سلولهای انسانی و عملکردی مشابه کلیه واقعی تولید کنند. این کلیهها نیز در ابعاد کوچک طراحی شده اما در نهایت نمونه اصلی آن با ابعاد واقعی در سال 2018 ساخته شد و برای اولین بار در جهان به یک کودک در آمریکا پیوند زده شد. این کلیهها قادر هستند تا چند ماه بدون مشکل در بدن فرد گیرنده این عضو مصنوعی به کار خود ادامه دهند.
طراحی و ساخت گوش
محققان کالج پزشکی ویل کورنل نیویورک در سال 2017 موفق به چاپ سه بعدی گوش مصنوعی شدند. این گوش مصنوعی عملکرد و ظاهری مشابه گوش انسان دارد که میتواند جایگزین گوش در بیماران مختلف شود. محققان برای ساخت این گوش مصنوعی، یک تصویر سه بعدی دیجیتال از گوش تهیه کردند و آن را برای تولید قالب شکل گوش، به پرینتر سه بعدی دادند. در مرحله بعد ژل ساخته شده سلولهای زنده گوش گاو و کلاژن به داخل قالب تزریق شد. کل این فرآیند 2 روز به طول انجامید که شامل طراحی، چاپ، تزریق ژل و خشک شدن به مدت 15 دقیقه بود.
طراحی و ساخت استخوان
دانشمندان استرالیایی نیز پرینتر سه بعدی طراحی کردهاند که این امکان را فراهم میکند تا لایههای سلول، بافت را بر روی استخوان آسیب دیده ایجاد کرده و با عضلات و اعصاب موجود در آن نیز ترکیب شوند. دانشمندان میتوانند از این وسیله دستی برای رسم بخشهای آسیبدیده استخوان استفاده کنند. این به این معنی است که پزشکان میتوانند به جای ماهها انتظار برای رشد بافت جایگزین، کاشتهای اختصاصی را در طول عمل جراحی، طراحی کنند. هنگامی که این ترکیب بر روی استخوان کشیده میشود، یک نور فرابنفش آن را خشک کرده و جراح میتواند لایههای سلول را تولید کند. این سلولها سپس تکثیر شده و در نهایت به سلولهای بافت عصبها یا عضلات میپیوندند.
طراحی و ساخت اولین کبد مصنوعی انسان با استفاده از چاپگر سه بعدی
کبد با 1.36 کیلوگرم وزن، بزرگترین ارگان داخلی بدن است که بیش از 500 عملکرد حیاتی را کنترل میکند. مهمترین وظیفه کبد، فیلترکردن خونی است که از دستگاه گوارش وارد کبد میشود و قرار است در سراسر بدن جریان یابد. تمام مواد سمی و مضر خون در کبد جدا میشوند. کبد با تولید صفرا، چربی غذا را تجزیه کرده و آن را تبدیل به انرژی میکند؛ ذخیره قند بدن نیز بر عهده کبد است. محققان دانشگاه سائوپائولو در برزیل نیز با استفاده از سلولهای خون انسان در محیط آزمایشگاهی موفق به تولید یک کبد کوچک شدهاند که اکثر عملکردهای معمول کبد مانند ذخیره ویتامینها، تولید پروتئینهای حیاتی و ترشح صفرا را شبیه سازی میکند. تولید کبد با این روش با استفاده از نمونه خون انسان و در عرض 90 روز صورت میگیرد. در واقع این 90 روز به سه مرحله تفکیک، چاپ و بلوغ تقسیمبندی میشود.
برای خرید انواع سی ان سی چوب از جهان سی ان سی اینجا کلیک کنید
پرینتر سه بعدی دقیقا چطور کار می کند؟
این روش با ترکیب تکنیکهای زیستمهندسی از جمله برنامهریزی مجدد سلولی و کشت سلولهای بنیادی پرتوان با استفاده از چاپگرهای زیستی سه بعدی انجام میشود. این روش بیش از روشهای گذشته عملکردهای کبدی را شبیهسازی میکند. آینده پزشکی با پرینتر سه بعدی چاپ سه بعدی در پزشکی باعث سرعت بخشیدن به صنعت پزشکی و همچنین مراقبت های بهداشتی است. این تکنولوژی روز به روز در صنعت پزشکی بیشتر میشود.چاپ سه بعدی همچنین امکان جایگزینی سریع ابزارها را در صورت نیاز امکان پذیر می کند.
سخن آخر
با این تکنولوژی میتوان در هر کجا و در هر زمان به هر ابزار پزشکی دسترسی داشت. چاپ سه بعدی در تعدادی از زمینه های مختلف از جمله دارو به ابزاری مفید و بالقوه تبدیل شده است. پیشرفتهای پزشکی که با استفاده از چاپ سه بعدی ایجاد شده اند در حال حاضر قابل توجه و هیجان انگیز هستند. مانند اجزای بدنی که در بالا معرفی کردیم. در آینده ای نه چندان دور خواهیم دید که بدن انسان به طور کامل توسط پرینتر های سه بعدی چاپ خواهد شد.